Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Noua fabrica va aduce vanzari de 20 mil. euro pentru InterAgro

I.D. Companii /

Grupul InterAgro va inaugurat joi, 11 iulie, fabrica de ulei Zimnicea, proiect in valoare de 35 de milioane de euro.

Dropia Best Cooperativa Agricola, beneficiarul investitiei, a accesat fonduri europene pentru finantarea noii unitati. Contractul de finantare cu Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a fost semnat in aprilie 2010. Din investitia totala, demarata in primul trimestru al anului 2011, aproximativ 3 milioane de euro reprezinta grantul Uniunii Europene.

Fabrica are o capacitate de procesare de cca. 750 de tone/zi seminte oleaginoase. Uleiurile obtinute in urma procesarii sunt 100% naturale.

Unitatea este structurata in doua sectii de productie principale, respectiv sectia de conditionare- decojire si sectia de extractie a uleiurilor.

Amplasamentul ales pentru fabrica, pe strada Portului, este unul strategic, existand posibilitatea ca aprovizionarea cu materie prima sa se faca atat pe cale terestra (cale ferata si auto), cat si pe cale fluviala.

Prin capacitatile ridicate de depozitare a materiilor prime, fabrica de ulei de la Zimnicea are asigurata o rezerva de 32 ore de functionare la prelucrare soia, 36 ore de functionare la prelucrare rapita si 25 ore de functionare la prelucrare floarea soarelui.

Uleiurile produse in fabrica InterAgro de la Zimnicea vor fi comercializate incepand din aceasta luna, atat pe piata interna cat si la export. Pana la sfarsitul acestui an se estimeaza vanzari de aproximativ 20 de milioane de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional