Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

O companie ieseana investeste 66,7 mil. lei in modernizarea capacitatii de productie

I.D. Companii /

Staţie de reglare-măsură - SRM

Staţie de reglare-măsură - SRM

Totalgaz Industrie, una dintre cele mai importante companii private din Iasi, deruleaza una dintre cele mai mari investitii ce beneficiaza de finantarea europeana din zona de Nord-Est a tarii.

In valoare de 66,7 milioane de lei, proiectul depus de compania ieseana prin intermediul Programului Operational Sectorial (POS), urmareste modernizarea si extinderea capacitatii de productie. Contributia Uniunii Europene la finantarea proiectului este este de 17,2 milioane lei, iar cea a Guvernului Romaniei de 2,8 milioane lei.

Contractul de executie a fost semnat cu compania Iasicon, valoarea acestuia fiind de 16,5 milioane lei, potrivit . Bugetul alocat pentru achizitii depaseste 1 milion euro, fiind impartit dupa cum urmeaza: instalatie debitare tevi (plasma) - 2 milioane lei, fara TVA; masa debitare (oxi-plasma - 648.080 lei, fara TVA; echipament inscriptionare micropercutie 43.430 lei, fara TVA, si echipament inscriptionare micropercutie B - 64.120 lei, fara TVA.

La nivelul constructiei, structura este realizata, iar acoperisul este montat aproape in intregime. Investitia consta in construirea unei hale de productie TG3 anexa dar si a unei hale de productie si a unui laborator de control nedestructiv TG3-CND. Obiectul principal de activitate al beneficiarului il constituie fabricarea de echipamente si instalatii pentru extractia, transportul si distributia gazelor naturale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional