Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

O noua linie de productie sisteme de acoperisuri a fost deschisa la Baicoi

I.D. Companii /

Final Distribution, importator de sisteme de acoperisuri si producator de jgheaburi si burlane, a deschis o noua linie de productie in Baicoi, judetul Prahova, in urma unei investitii de peste o jumatate de milion de euro.

Unitatea are o capacitate de 1.000.000 de mp/an de tigla. Incepand cu luna iunie compania a demarat productia primei tigle metalice in panouri mici fabricata in Romania.

"Pe termen mediu, unul dintre principalele noastre obiective il constituie continuarea efortului de a inova, si de a ne customiza permanent produsele si serviciile in conformitate cu nevoile clientilor nostri. Vom continua sa investim in brandul nostru Novatik prin eficientizarea liniilor de productie, prin extinderea gamei de culori si prin ridicarea standardelor in ceea ce priveste productia de tigla metalica." a declarat Dan Mircescu, Director General Final Distribution.

Pentru anul 2012, compania isi propune o crestere a cifrei de afaceri de peste 16% fata de anul trecut. Pana la sfarsitul anului, compania estimeaza un volum de vanzari de peste 100.000 de mp de tigla metalice in panouri mici.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional