Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

O treime din Swan Office & Technology Park a fost inchiriata

A.D. Companii /

O treime din Swan Office & Technology Park a fost inchiriata

Ansamblul de birouri Swan Office & Technology Park, dezvoltat de Chayton Capital in zona Pipera-Voluntari, a ajuns la o rata de ocupare de aproximativ 35%. In ultimele luni, patru companii si-au relocat sediile in ansamblul de 29.000 mp, contribuind la cresterea suprafetei ocupate cu 2.000 mp.

"In 2013, vom continua eforturile de diversificare a facilitatilor si de crestere a calitatii serviciilor", a declarat David Allen, Head of Real Estate in cadrul fondului de investitii Chayton Capital.

Printre noii chiriasi se numara compania austriaca din domeniul ingineriei si al constructiilor Bilfinger Berger, compania olandeza de consultanta in domeniul ingineriei Tebodin si compania romaneasca de constructii civile Tecnoservice.

La nivelul intregului an 2012, inchirierile de spatii de birouri in Swan au reprezentat aproape 60% din cererea neta totala inregistrata in Pipera-Voluntari, a precizat George Didoiu, senior associate in cadrul departamentului de birouri al Colliers International.

Swan Office & Technology Park reprezinta o investitie de peste 50 milioane de euro a companiei londoneze Chayton Capital, inaugurata in cel de-al doilea trimestru al anului 2011. Proiectul Swan a obtinut certificarea verde post-constructie, in conformitate cu reglementarile BREEAM (calificativul "Foarte bine").

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional