Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Opus Land Development construieste inca 330 de locuinte

A.D. Companii /

Opus Land Development construieste inca 330 de locuinte

Dezvoltatorul imobiliar turc Opus Land Development isi propune sa finalizeze pe parcursul anului 2012 inca 330 de unitati rezidentiale in ansamblul Cosmopolis, din Stefanestii de Jos, Ilfov.

De la inceputul anului si pana in prezent dezvoltatorul a vandut 30 de unitati.

In Cosmopolis sunt scoase la vanzare studiouri, apartamente de doua, trei si patru camere, dar si vile. Pretul unui studio incepe de la 38.000 de euro, plus TVA, pentru un apartament cu doua camere de la 56.500 euro, plus TVA, iar pentru 3 camere de la aproximativ 62.000 euro, plus TVA. O vila de 93 mp construiti, cu trei camere, dispuse pe parter si etaj, plus gradina, este oferita la pretul de 76.000 euro, plus TVA, a precizat Ahmet Buyukhanli, actionarul majoritar al Opus Land Development.

Pana in prezent in ansamblul Cosmopolis au fost date in folosinta peste 750 de unitati rezidentiale. Dezvoltatorul a investit pana acum in proiect in jur de 200 milioane de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional