Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Patru centre comerciale vor intra pe lista cladirilor verzi

A.D. Companii /

Dezvoltatorul imobiliar Iulius Group a inceput procedura de obtinere a certificarii "verzi" pentru intreg portofoliul de patru centre comerciale "Iulius Mall" din Iasi, Timsioara, Cluj-Napoca si Suceava.

Demersul de certificare reprezinta unul dintre cele mai mari proiecte de acest fel de la nivel european.

Cele patru centre comerciale Iulius au o suprafata totala inchiriabila de peste 190.000 metri patrati, gazduiesc mai mult de 900 de magazine si atrag anual peste 40 milioane de vizitatori.

Pe durata procesului de certificare, dezvoltatorul este asistat de Colliers International

"Iulius Mall intreprinde un act de pionierat in Romania prin decizia de a alinia reteaua de centre comerciale Iulius la standardele internationale de sustenabilitate", a declarat Stefania Baldovinescu, director al departamentului de Property Management din cadrul Colliers International Romania.

Implementarea standardelor pentru certificarea verde a cladirilor reflecta grija fata de mediul inconjurator si responsabilitate sociala, prin cresterea eficientei energetice, imbunatatirea confortului termic si utilizarea luminii naturale.

Pe langa portofoliul de centre comerciale Iulius Mall, grupul de companii Iulius mai detine si ansamblul urbanistic Palas Iasi (centru comercial si cladiri de birouri).

Colliers asista in prezent 13 proiecte imobiliare in Romania si peste 20 proiecte in Europa Centrala si de Est in vederea obtinerii certificarii "verzi".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional