Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Pe timp de criza Immo Group a reusit sa se mentina pe profit

I.D. Companii /

S IMMO Group, companie de investitii in real estate, a obtinut un venit din inchirieri consistent in 2011, atingand 125,9 milioane euro, in crestere cu 21,1% fata de anul precedent, potrivit raportului emis de companie.

Rezultatul se datoreaza proiectelor de dezvoltare din 2010 si achizitiilor realizate de grup.

Profitul brut din activitatile hoteliere a crescut de asemenea cu 3,9% in ciuda dificultatilor puse de climatul economic incert, anul fiind incheiat cu un rezultat de 9 milioane euro.

Per total profitul brut la crescut cu 26,8 milioane euro fata de 2010, ajungand la suma de 107 milioane euro. Procentul de crestere a fost de 33,4%.

Profitul operational (EBIT) inregistrat in 2011 s-a ridicat la suma de 92,3 milioane euro in crestere cu 31,7 milioane euro in comparatie cu cele 60,5 milioane euro obtinute in 2010, marcand o crestere de 52,4%. Venitul net consolidat pentru anul financiar 2011 a atins 21,3 milioane euro fata de 2,1 milioane euro in 2010.

"In ciuda mediului economic dificil, noi ne-am desfasurat activitatile cu succes. Toti indicatorii cheie au crescut semnificativ - o dovada puternica ca un portofoliu de inalta-calitate, un management activ al bunurilor si o abordare pe termen-lung a proprietatilor dau roade chiar si in vremuri dificile", a declarat Ernst Vejdovszky, membru al Consiliului de Administratie al S IMMO AG.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional