Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Piata de tamplarie termoizolanta a scazut in acest an

I.D. Companii /

Piata de tamplarie termoizolanta a scazut in acest an

Productia de ferestre termoizolante din Romania si-a mentinut in primul trimestru din an trendul descendent, ce s-a manifestat din 2008 pana in prezent, apreciaza Gheorghe Dragne, Regional Sales Manager VEKA Romania.

"Potrivit institutiilor din Germania, care se ocupa cu cercetarea pietei, in Romania ne apropiem de o cantitate de 1.000.000 de ferestre vandute anual, comparativ cu nivelul de 1.900.000 de ferestre din anul 2008.", a declarat Dragne.

Pe piata exista insa si semnale pozitive in contextul unei cresteri la nivel international a volumului de proiecte din domeniul constructiilor. Odata cu o sporire la nivel european a volumului de lucrari, efectele se vor propaga si pe piata ferestrelor.

"Este de remarcat faptul ca investitiile in constructii se situeaza mult sub suma de 1.000 de Euro pe cap de locuitor, de aproximativ 5-6 ori mai mici decat in Germania.", a precizat Dragne.

Piata este in scadere insa consumatorul roman a inceput sa aprecieze calitatea. Acesta este interesant de eficienta termica si isi doreste diversitate de culori.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional