Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Plaza Centers, pierderi importante in primul semestru 2012

I.D. Companii /

Proiectia a proiectului Casa Radio

Proiectia a proiectului Casa Radio

Specialistul in centre de retail, Plaza Centers, a suferit pierderi nete de 7 milioane de euro in primul semestru din 2012. In aceeasi perioada a anului trecut compania inregistra un profit de 24 milioane euro, scrie PropertyEU.info.

Potrivit oficialilor companiei rezultatul se datoreaza in principal costurilor de finantare nete nelichide de 13 milioane euro din aceasta perioada. Veniturile din activitati au crescut cu 42% la 34 milioane euro in primele sase luni din 2012 fata de 24 milioane euro inregistrate anul precedent.

Plaza, detine in acest moment bunuri in valoare de aproximativ 1,1 miliarde euro. Compania a intrat de curand pe piata din Serbia prin deschiderea Kragujevac Plaza pe o suprafata de 22.000 mp. Acesta este primul mall construit in afara capitalei Serbiei, Belgrad.

In Bucuresti Plaza Centers intentioneaza sa transforme proiectul comunist nefinalizat Casa Radio intr-un complex cu destinatii mixte: centru comercial si de divertisment, hotel, centru de conferinte si birouri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional