Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Plexus construieste o noua fabrica la Oradea

I.D. Companii /

Plexus Corp, producator de componente electronice, si-a anuntat ieri, 3 aprilie, planurile de incepere a constructiei unei noi fabrici de productie in Oradea. Investitia este de aproximativ 40 milioane de dolari (30 milioane euro), proiectul avand ca termen de finalizare primavara anului 2013.

Noua intreprindere, care va fi situata in Eurobusiness Industrial Park, va inlocui actuala locatie Plexus in Oradea. Viitoarea fabrica va avea 26,000 metri patrati de spatiu de productie si birouri, cu teren adiacent disponibil pentru o viitoare expansiune.

"Acest nou spatiu de productie demonstreaza angajamentul nostru pentru o strategie de dezvoltare pe termen lung in regiunea EMEA. Noua noastra fabrica din Oradea alaturi de spatiul de productie din Kelso Scotia si de centrele de Engineering Solutions din Livingston Scotia si Darmstadt Germania, reprezinta o oferta regionala flexibila pentru livrarea unor solutii complete pentru realizarea produselor adresate clientilor din regiunea EMEA.", a declarat Steve Frisch, Presedintele Regional Plexus - EMEA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional