Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Policolor-Orgachim isi mareste numarul de magazine

I.D. Companii /

Policolor-Orgachim isi mareste numarul de magazine

Grupul Policolor-Orgachim, producator de lacuri, vopseluri si rasini, intentioneaza sa isi extinda in acest an reteaua de magazine in cele mai mari orase din tara, ne-a declarat Marius Vacaroiu, CEO Grup Policolor-Orgachim.

Aceste investitii nu vom presupune si cresterea activitatilor de productie luand in considerare faptul ca in plin sezon compania lucreaza la doar 80% din capacitatea maxima de productie.

In schimb, Marius Vacaroiu estimeaza in perioada urmatoare o crestere a preturilor produselor din magazine pe fondul majorarii costurilor materiilor prime, care au o pondere de 50% din pretul final al produsului. Marirea preturilor nu este insa o solutie de dorit, in prezent compania face eforturi pentru identificarea unor variante alternative mai accesibile "dorim sa implementam si inovatii care sa permita un grad sporit de performanta a produselor, la un cost de productie mai mic.", a precizat Marius Vacaroiu."In principal ne propunem sa le oferim clientilor nostri produse la calitate si preturi avantajoase si nu facem un plan de marire a preturilor. Practic, ne adaptam schimbarilor din piata si facem eforturi sa mentinem o linie de echilibru.", a adaugat Marius Vacaroiu.

Pe langa costurile materiilor prime o influenta semnificativa asupra preturilor o au costurile de logistica, situatia pietei locale si din regiune si, nu in ultimul rand, variatiile cursului valutar, dar evolutia preturilor va depinde in principal de deblocarea sau nu a fondurilor pentru noi investitii in constructii si in renovari.

Policolor-Orgachim livreaza la momentul de fata atat prin distribuitori, cat si prin vanzari directe, prin magazine proprii, B2B sau retelele de bricolaj. "In momentul de fata vindem prin 20 de distribuitori care ne aduc peste 50% din vanzarile totale.", a precizat Marius Vacaroiu.

Compania are deschise in prezent magazine in sapte locatii din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Constanta.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional