Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Prefab, program de investitii de 46 milioane lei

I.D. Companii /

Prefab va contracta de pe piata bancara credite pe pana la 20 milioane euro pentru sustinerea programului de productie pentru anul 2011 si programul de investitii pentru anii 2011, respectiv 2012.

In vederea contractarii creditelor societatea va gaja unul sau mai multe active cu o valoare de pana la 60% din totalul activelor societatii, potrivit unui anunt facut de societate.

Programul de investitii pe anul 2012 al companiei Prefab se ridica, aprobat de adunarea actionarilor din data de 24 noiembrie 2011, la suma de 45,9 milioane lei fara TVA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional