Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Profit in crestere pentru S IMMO in prima jumatate a anului

A.D. Companii /

The Mark.

The Mark.

Fondul austriac de investitii imobiliare S IMMO a inregistrat in prima jumatate a anului curent venituri de 97 milioane de euro, valoare similara celei realizate in aceeasi perioada a anului precedent (98,6 milioane euro), potrivit unui raport al companiei.

Profitul brut aferent perioadei amintite a urcat pana la 55,1 milioane euro, cu 3,6% mai mult fata de prima jumatate a anului 2012 (53,2 milioane euro). In acelasi timp, profitul net a atins 16 milioane de euro, cu 6,2% in plus comparativ cu semstrul I din 2012 (15,1 milioane de euro).

Rezultatele in crestere vin in pofida unei usoare diminuari a venitului din chirii (cu 2,7%), respectiv de la 60,6 milioane euro in prima jumatate din 2012, la 59 milioane de euro in primele 6 luni din 2013. Aceasta in contextul in care portofoliul de proprietati al companiei s-a redus cu 5,6% ca urmare a vanzarii unor active.

Anul trecut, S IMMO si-a anuntat intentia de a lansa un proiect de birouri in Bucuresti la intersectia Caii Grivita cu viitorul bulevard Buzesti-Uranus, fara a preciza insa o data exacta pentru inceperea constructiei.

Noul proiect, denumit The Mark, ar urma sa cuprinda doua cladiri de birouri, un turn cu 15 etaje si o cladire cu 6 etaje, totalizand aproximativ 28.000 mp.

S IMMO detine in Romania centrul comercial Sun Plaza si ansamblul de birouri Sun Offices din zona Piata Sudului, precum si hotelul Novotel de pe Calea Victoriei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional