Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Proiectele din Romania au suplimentat veniturile companiei Astaldi

I.D. Companii /

Veniturile constructorului italian Astaldi au crescut cu 7,5% pana la suma de 1,2 miliarde euro in primele sase luni ale anului 2012 fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In acelasi timp compania a marit productia in special datorita contractelor din afara Italiei (59,7% din venituri). Astaldi a realizat lucrari importante in Romania, Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, dar si in Peru, Polonia, Rusia si Statele Unite.

Cea mai mare contributie la productie a avut-o infrastructura de transport, realizand 87,5% din venituri. In rest constructiile civile si industriale au realizat 4,9% din venituri, iar sectorul de apa si energie 4,1%.

In ceea ce priveste costurile de productie acestea s-au ridicat la 905 milioane euro in crestere cu 5,6% fata de prima perioada a anului 2011.

EBITDA a totalizat 118,2 milioane euro in scadere cu 1,2% fata de cifra inregistrata la 30 iunie 2011.

Profitul net al grupului s-a ridicat la suma de 39,8 milioane euro in crestere fata de 35 milioane de euro inregistrate in primele sase luni ale anului trecut.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional