Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Prologis isi consolideaza cota de piata in regiune

A.D. Companii /

Prologis isi consolideaza cota de piata in regiune

Prologis, dezvoltatorul si proprietarul de spatii industriale, a inchiriat peste 560.000 mp in Europa Centrala si de Est in primul semestru al anului curent. Astfel, cota de piata in regiune a ajuns la 42% in privinta suprafetelor inchiriate, au anuntat reprezentantii companiei.

Prologis are in prezent inchiriate aproape 89% din suprafetele industriale detinute in zona. Cea mai importanta piata ramane in continuare Polonia, generand in jur de 66% din activitatea de inchiriere din primele sase luni ale anului.

In primul semestru compania a finalizat si livrat 72.000 mp in cadrul a trei parcuri industriale din Polonia si a inceput constructia unei cladiri de 24.500 mp in Bratislava, Slovacia..

"Cele mai active piete raman Silezia Superioara si Inferioara (n.r. Polonia) si, in afara de acestea, portofoliile din Slovacia si Romania sunt inchiriate total", a declarat Ben Bannatyne, managing director Prologis pentru Europa Centrala si de Est.

Prologis detine, opereaza si dezvolta spatii industriale in America, Europa si Asia. In prezent compania controleaza direct sau indirect proprietati si proiecte de dezvoltare insumand aproape 53 milioane mp in 21 de tari.

In Romania, Prologis detine Prologis Park Bucharest A1, in apropiere de Bucuresti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional