Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Prologis, vanzari de aproape jumatate de miliard de euro

I.D. Companii /

ProLogis Park Teresin, Varsovia

ProLogis Park Teresin, Varsovia

Prologis, proprietar, operator si dezvoltator de spatii industriale, a inregistrat in Europa vanzari de cladiri si terenuri in valoare de aproximativ 453 milioane Euro, in primul trimestru din 2012. Din aceasta valoare aproximativ 363,19 milioane Euro au reprezentat cota Prologis din venituri.

"Am inceput 2012 cu un progres solid fata de prioritatea noastra strategica de realiniere a portofoliului," a declarat Gary E. Anderson, chief executive officer Europa si Asia, Prologis. "Vanzarea acestor active exemplifica cererea institutionala puternica de proprietati industriale de inalta calitate in Europa."

Astfel, in Germania compania a inregistrat vanzari de cladiri si terenuri de 112,33 milioane Euro catre terti, din care 82,37 milioane Euro au reprezentat cota companiei. Portofoliul a fost compus din 15 proprietati cu un total de aproximativ 213.000 mp in cinci piete.

In Polonia Prologis a vandut cladiri si terenuri in valoare de 97,35 milioane Euro din care 67,39 milioane Euro au reprezentat cota companiei. Portofoliul a cuprins 11 proprietati cu un total de aproximativ 164.000 metri patrati in trei piete.

Totodata, compania a vandut imobile in valoare de 243,38 milioane Euro din portofoliul de 325.000 mp in Marea Britanie, din care 213,42 milioane Euro au reprezentat cota Prologis din venituri.

Prologis este lider in furnizarea de spatii industriale in Europa, cu aproximativ 13,7 milioane mp de spatii industriale in 622 de locatii din 14 tari la 31 decembrie 2011.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional