Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Proprietatile Ceta sunt scoase la licitatie

I.D. Companii /

Proprietatile Ceta sunt scoase la licitatie

O serie de imobile apartinand companiei de expeditii si transporturi auto Ceta SA din Bucuresti, aflata in faliment, vor fi vandute prin licitatii online de catre practicianul in insolventa RomInsolv. Imobilele au o valoare totala minima de 6,7 milioane euro iar licitatiile se vor desfasura in 23 iulie, potrivit fairsolve.ro.

Cele mai valoarese bunuri licitate sunt cele din strada Preciziei, nr. 38A, Sector 6. Este vorba despre un teren, o magazie sopron si o hala pentru care pretul de pornire va fi de 3,45 milioane euro (fara TVA).

Magazia sopron se compune se compune dintr-o hala in suprafata de 1.870 mp si o constructie rampa de incarcare cu suprafata construita la sol de 293 mp. Hala are o suprafata de 8762 mp, iar terenul de 10.059 mp.

La aceeasi adresa Ceta SA detine un atelier de 375.08 mp si un teren de 9562.52 mp care vor fi scoase de asemenea licitate. Pretul de pornire pentru acestea va fi de 918.000 euro.

Vor fi vandute de asemenea alte doua terenuri si doua cladiri aflate in incinta industriala Ceta din strada Preciziei, un teren si constructiile aferente din Satu Mare si trei terenuri din localitatea Sacalaz, judetul Timis.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional