Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Proprietatile Omnium Invest vor fi scoase la licitatie

I.D. Companii /

Bunurile societatii Omnium Invest, aflata in faliment, vor fi vandute prin licitatie publica deschisa cu strigare, a anuntat RVA Insolvency Specialists SPR, lichidatorul judiciar al societatii.

Proprietatile ce urmeaza sa fie valorificate sunt situate in municipiul Focsani, str. Comisia Centrala.

Pentru supermarketul detinut de societate pretul de pornire va fi 2,25 milioane euro fara TVA. Spatiul Comercial are o suprafata desfasurata de 4.543,0 mp si un teren aferent de 29.072 mp. Imobilul cuprinde si o anexa, un punct termic, cu suprafata de 18 mp.

Licitatia pentru mall-ul aflat in executie va incepe de la 1,46 milioane euro fara TVA. Constructia are o suprafata de 12.879,2 si un teren aferent de 21.847 mp.

Omnium Invest mai detine un teren de 7.933 mp pentru care pretul de pornire va fi de 307.007 euro fara TVA.

De asemenea vor fi vandute bunurile mobile ale societatii.

Licitatiile publice vor incepe in data de 6 iunie 2013, la sediul lichidatorului judiciar. In caz de neadjudecare, licitatiile publice se vor relua saptamanal.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional