Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

RADCOM a inchiriat doua etaje din Multigalaxy Business Center II

I.D. Companii /

RADCOM, furnizor de solutii de telecomunicatii, si-a relocat operatiunile intr-un nou spatiu de birouri cu o suprafata de 2.100 mp din cadrul Multigalaxy Business Center II din Bucuresti. Totodata compania a inchiriat un depozit cu suprafata de 1.000 mp situat pe centura Capitalei, potrivit consultantului imobiliar Colliers International, societatea care a intermediat tranzactia.

Relocarea RADCOM se numara printre cele mai mari tranzactii de inchiriere semnate in 2012 si reafirma rolul pe care companiile din industria IT il detin in evolutia pietei de birouri.

Potrivit raportului de piata "2012 Mid-Year Research and Forecast Report" publicat recent de catre Colliers in Romania, segmentul IT a fost principalul motor al pietei in primul semestru din 2012, consemnand mai mult de jumatate din cererea totala de spatii de birouri (65.000 mp).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional