Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Rezultate bune pentru Ductil

I.D. Companii /

Ductil SA, producator de electrozi, echipamente de sudura, sarma, a inregistrat o cifra neta de afaceri de 74 milioane lei in primul semestru din acest an, in usoara scadere fata de cele 74,14 milioane lei realizate in perioada 1 ianuarie-30 iunie 2011, arata raportul la sase luni al companiei.

Veniturile totale pentru prima jumatate a anului au insumat 76,79 milioane lei de asemenea in scadere comparativ cu acelasi interval al anului trecut cand s-au inregistrat venituri de 77,97 milioane lei.

Cheltuiele dupa primele sase luni din an insumau 70,97 milioane lei, mai mici decat cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut de 72,43 milioane lei.

Compania a incheiat semestrul I al anului 2012 fara nici un fel de pierdere realizand un profit de 4,49 milioane lei.

Societatea nu are datorii restante la creditele bancare si obligatii la bugetul statului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional