Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Rockwool a inregistrat o crestere cu 17% a vanzarilor

I.D. Companii /

Rockwool a inregistrat o crestere cu 17% a vanzarilor

Vanzarile grupului Rockwool au inregistrat o crestere de 17% in primele noua luni ale anului 2011 sau de 13% daca este exclus efectul achizitiilor, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Astfel, valoarea vanzarilor la sfarsitul lui septembrie se ridica la suma de 5,8 miliarde lei.

Vanzarile externe pe segmentul de izolatii au crescut cu 20%, la 4,82 miliarde lei, iar pe segmentul de sisteme vanzarile externe au crescut cu 7% la valoarea 1 miliard de lei.

Trimestrul trei a marcat o revenire a pietelor europene pe segmentul de izolatii, in frunte cu Germania, Franta si Polonia. Totodata, vanzarile au crescut puternic in Rusia in decursul celui de-al treilea trimestru, marind astfel necesitatea importurilor.

EBITA pentru grup a atins 790 milioane lei, rezultand o crestere a ratei EBITDA cu 13%, in primele noua luni ale anului.

EBIT pentru primele noua luni ale anului 2011 se ridica la suma de 335,91 milioane lei, in scadere cu 22,2 milioane lei, respectiv 6%, fata de aceeasi perioda a anului trecut.

Desi ultimele noua luni au marcat o scadere a costurilor pentru materii prime, preturile au continuat sa creasca in timpul celui de-al treilea trimestru pentru a putea compensa inflatia ce va veni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional