Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Romanii isi inlocuiesc centralele vechi

I.D. Companii /

Catalin Draguleanu, Country Sales and Operations Manager Ariston Thermo Romania

Catalin Draguleanu, Country Sales and Operations Manager Ariston Thermo Romania

Romanii si-au modificat preferintele la inlocuirea vechilor centrale termice. Daca in 2011 cea mai mare parte vanzarilor era realizata de modelele standard, anul trecut romanii s-au aratat mai interesati de modelele in condensare care asigura o eficienta ridicata si o reducere a consumului de gaz cu pana la 35%.

Catalin Draguleanu, Country Sales and Operations Manager Ariston Thermo Romania, precizeaza:

"Romanii se aliniaza astfel clientilor din tarile vestice si, intelegand beneficiile unor tehnologii inovative, sunt dispusi sa aloce resurse financiare suplimentare pentru a achizitiona un produs mai eficient."

In ceea ce priveste comportamentul de achizitie al unei centrale destinate inlocuirii, Draguleanu a subliniat ca, cei care au experienta folosirii unei astfel de unitati, inteleg ca pretul nu este cel mai important factor. In plus, pentru clienti conteaza experienta avuta cu centrala ce trebuie inlocuita, afinitatea fata de brand, dar si nivelul de satisfactie pe care l-au avut fata de serviciile post vanzare.

Conform Ariston Thermo Romania, cele mai mari vanzari de centrale termice destinate inlocuirii au fost realizate in 2012 in Vestul si Nord Vestul tarii, zone in care piata de centrale termice a ajuns deja la maturitate, urmand ca aceasta tendinta sa fie mentinuta si in acest an.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional