Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Ruukki mizeaza pe o crestere cu 10% a vanzarilor din Romania in 2012

I.D. Companii /

Ruukki mizeaza pe o crestere cu 10% a vanzarilor din Romania in 2012

Veniturile companiei finlandeze Ruukki, lider european in solutii metalice, s-au majorat cu peste 25% in Europa Centrala si de Est, in timp ce media de crestere pe grup a fost una de 16%.

Compania a raportat o cifra de afaceri de 2,79 miliarde euro in 2011. Europa Centrala si de Est a contribuit cu o pondere de 13% la cifra de afaceri totala, in crestere fata de anul precedent pe fondul unui ritm de dezvoltare superior, arata un comunicat al companiei.

Vanzarile Ruukki in Europa Centrala si de Est au ajuns la un nivel de 363 milioane euro in 2011, fata de 290 milioane euro in anul precedent. Romania este tara cu una dintre cele mai mari capacitati de productie a grupului din aceasta regiune dedicate diviziei Ruukki Construction, fabrica locala fiind principalul furnizor de produse pentru pietele din aceasta zona.

"Ne dorim o crestere a vanzarilor nete in 2012 de aproximativ 5%. De asemenea, estimam o imbunatatire a profitului operational comparativ cu 2011", declara Sakari Tamminen, Presedinte & CEO Ruukki. in Romania compania mizeaza pe o crestere a vanzarilor de cel putin 10% pe parcursul acestui an.

Centrul de productie de la Bolintin Deal reprezinta cea mai mare investitie intr-o unitate de productie pentru divizia Ruukki Construction a grupului in afara Finlandei, tara de origine a acestuia. Cele mai multe dintre produsele comercializate in Europa Centrala si de Est au fost produse in unitatea de la Bolintin Deal. Fabrica Ruukki din Romania a devenit hub de productie pentru grupul finlandez incepand cu anul 2009, cand au fost transferate liniile de productie din Cehia si Ungaria, fapt care a crescut capacitatea centrului de productie de la Bolintin Deal cu 20%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional