Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Ruukki Romania: 2011 este cel mai bun an de prezenta pe piata locala

I.D. Companii /

Marian Pirvu, Business Manager Central Eastern Europe

Marian Pirvu, Business Manager Central Eastern Europe

Cifra de afaceri a companiei Ruukki Romania a crescut cu 70% dupa primele noua luni, cel mai mare avans fiind inregistrat de divizia de acoperisuri, informeaza un comunicat al societatii.

Principalii factori de crestere pentru companie au fost implicarea in unele dintre cele mai mari proiecte de centre logistice si arene sportive din 2011 precum si consolidarea pozitiei companiei pe piata de sisteme de acoperis din tigla metalica.

"Rautaruukki a ales Romania ca principal hub de productie pentru divizia Ruukki Construction. Alegerea a avut in vedere si posibilitatea logistica de a deservi multe tari din regiune, dar si potentialul pietei locale. La nivel local am livrat mai mult de jumatate din productie", a declarat Marian Pirvu, Business Manager Central Eastern Europe.

Exporturile au crescut cu peste 40% comparativ cu anul 2010, desi ponderea lor in cifra de afaceri a scazut, datorita cresterilor spectaculoase din acest an. O evolutie pozitiva a avut si divizia de oteluri speciale, lider pe piata locala cu o cota de peste 30%.

Afacerile Ruukki au crescut in 2010 cu 18%, peste nivelul de 10% preconizat initial. Compania a inregistrat in ultimii ani cresteri constante de peste 10%, intarindu-si pozitia pe fiecare din segmentele pe care este activa.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional