Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

SAP Romania s-a pus de inchiriat spatii de birouri

I.D. Companii /

SAP Romania, specializata pe domeniul de consultanta IT, si-a extins operatiunile in Bucuresti, prin contractarea a 1.850 mp in S-Park, reprezentand prelungirea contractului actual pentru cei 1.400 mp inchiriati deja si o extindere de 450 mp, anunta Jones Lang LaSalle, consultantul imobiliar ce a intermediat tranzactia.

Compania a inchiriat, de asemenea, 800 mp, in Timisoara, in complexul de birouri de clasa A City Business Centre (CBC), si vizeaza alte orase mari pentru a continua expansiunea, cum ar fi Cluj si Iasi.

"Deschiderea centrului nostru este o recunoastere unanima a serviciilor de consultanta IT oferite de catre romani. Noi ne propunem sa ne mentinem la nivelul acestor asteptari si, in ceea ce priveste angajatii nostri, dorim sa ii recrutam pe cei mai buni. SAP intentioneaza sa angajeze peste 150 de specialisti in acest an, din Timisoara si Cluj, in cadrul unui program de recrutare elaborat in stransa cooperare cu cele mai importante universitati din Romania: Universitatea Politehnica Bucuresti, Academia de Studii Economice Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai din Cluj, Universitatea de Vest Timisoara, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca.", a declarat Gheorghe Olteanu, directorul centrului nearshore SAP din Romania.

S Park este situat in partea de nord a Bucurestiului, aproape de Piata Presei Libere si de Parcul Herastrau. Cladirea in forma literei "H" este structurata pe 6 niveluri si ofera 430 de locuri de parcare.

City Business Centre Timisoara cuprinde trei cladiri, avand o suprafata inchirabila totala de 25.000 mp. In prezent se defasoara lucrarile pentru a patra constructie care sunt preconizate a se finaliza in vara anului 2012, in timp ce cladirea a cincea este programata pentru livrare catre sfarsitul anului 2013.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional