Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

SC Cocor SA nu va fi executata silit

I.D. Companii /

SC Cocor SA nu va fi executata silit

SC Cocor SA a scapat momentan de executarea silita. Conducerea BCR, principalul creditor al societatii, a aprobat suspendarea procedurii de executare silita.

Compania Cocor a reusit sa scada valoarea creditului care va ajunge in curand sub 16 milioane de euro. Totodata din iunie pana in prezent Cocor si-a achitat toate taxele si impozitele in valoare de 700.000 euro si a lichidat creditul in valoare de 370.000 de euro acordat de Transilvania Leasing IFN S.A.

Centrul comercial Cocor precum si alte bunuri ale SC Cocor SA au fost scoase la licitatie pentru stingerea datoriilor companiei.

Licitatia pentru vanzarea magazinului Cocor a avut loc la data de 16 noiembrie 2012 insa nu s-a prezentat niciun ofertant. Mai multe persoane care s-au aratat interesate de achizitie au declarat ca nu vor participa la licitatie pana la clarificarea de catre instanta a evaluarii imobilelor. Diferenta dintre raportul de evaluare initial de 42 milioane euro si cel ulterior era de 30 milioane de euro. Totodata componenta imobilelor scoase la licitatie nu era clara.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional