Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Schimbari la conducerea DTZ Echinox

I.D. Companii /

Consultantul imobiliar DTZ Echinox a numit un nou Head of Property Management. Sebastian Mahu va coordona incepand cu aceasta luna portofoliul de clienti existenti si se va concentra pe castigarea de proiecte noi pentru a consolida pozitia companiei pe piata de property management.

Sebastian Mahu, a delcarat:

"Cred ca, in general, activitatea de property management are inca multe de oferit clientilor, iar perioada pe care o traversam este propice inovatiei, conditionata insa de maxima eficienta. In DTZ am gasit o organizatie tenace, orientata spre excelenta, avand printre cei mai talentati si profesionisti oameni din piata, mediul perfect pentru a dezvolta aria de property management."

Mahu are o experienta importanta in managementul proprietatilor, coordonand cu succes proiectul Felicia Shopping Center din Iasi si beneficiaza de un background solid pe partea de cercetari de marketing, unde a activat atat in mediul corporate cat si in cel educational.

Sebastian Mahu s-a alaturat DTZ in noiembrie 2012, atunci cand proiectul Felicia a intrat in administrarea DTZ Echinox. In scurt timp, Sebastian a preluat si coordonarea unui nou proiect DTZ Uvertura Mall Botosani, unde s-a ocupat atat de gestiunea structurii administrative (personal, proceduri property management), cat si de coordonarea activitatilor de inchiriere si deschidere a centrului comercial.

DTZ Echinox administreaza in prezent un portofoliu de 150.000 mp de proiecte de retail, printre care Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, in proprietatea Argo Real Estate, Felicia Shopping Center din Iasi, in proprietatea CBRE Global Investors si Uvertura Mall din Botosani aflata in proprietatea Moldova Universal.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional