Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Schimbari la conducerea Fabryo Corporation

I.D. Companii /

Dragos Militaru viitor director general executiv al Fabryo Corporation

Dragos Militaru viitor director general executiv al Fabryo Corporation

Dragos Militaru va deveni, de la 1 august, director general executiv al Fabryo Corporation, producator de lacuri si vopsele decorative, preluand mandatul de la Aliz Kosza.

"Dupa 20 de ani de cariera manageriala si peste 30 de ani de munca, doresc ca, in perioada care urmeaza, sa structurez si sa impartasesc toata experienta acumulata si cu alti lideri, manageri sau potentiali lideri de organizatie, dintr-o postura independenta," a spus Aliz Kosza.

Dragos Militaru, care o succede pe Aliz Kosza la conducerea companiei, a ocupat anterior pozitia de Director Comercial in cadrul UPC Romania, fiind responsabil de strategia de marketing si vanzari pentru segmentul rezidential. Incepand cu 1995, a activat timp de peste 15 ani in industria bauturilor racoritoare, in cadrul Coca-Cola HBC, unde a parcurs numeroase etape, de la Sales Manager, la Market Manager pentru Romania si Moldova, in perioada 2007-2009, si Market Operations Director South East Europe, in intervalul 2009-2010.

In 2004, s-a mutat la Atena, in cadrul Coca-Cola HBC Grecia, unde a fost responsabil de operatiunile de trade marketing pentru toate categoriile de produse ale companiei, coordonand ulterior si proiectele comerciale strategice.

"Intr-un an de lucru alaturi de echipa de la Fabryo Corporation si de Aliz Kosza, am contribuit cu idei si proiecte la performantele companiei, m-am acomodat relativ rapid unei industrii care ofera provocari si surprize la tot pasul si am alaturi o echipa de manageri profesionisti impreuna cu care suntem pregatiti sa continuam povestea de succes a Fabryo Corporation in Romania", spune Dragos Militaru.

Dragos Militaru este absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti si detine o specializare in Advanced Strategic Management, obtinuta la IMD Elvetia, care completeaza experienta indelungata in vanzari, marketing strategic, trade marketing si business development.

Unicul actionar al Fabryo Corporation este compania suedeza de investitii Oresa Ventures.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional