Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Schneider Electric lansează gama Noua Unica de aparataj modular pentru case şi spaţii de lucru moderne

Ştirile Zilei /

Schneider Electric lansează gama Noua Unica de aparataj modular pentru case şi spaţii de lucru moderne

Schneider Electric, liderul în transformarea digitală a managementului şi automatizării energiei, a anunţat lansarea unei noi game de aparataj modular - Noua Unica - pentru locuinţe moderne, clădiri rezidenţiale sau spaţii de birouri, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Realizate urmărind cele mai recente tendinţe estetice, cu o gamă largă de finisaje sofisticate, precum metal, ardezie, sticlă şi multe altele, produsele din gama Noua Unica sunt create pentru a impresiona prin eleganţă, inovaţie şi flexibilitate. Estetica nu este singurul beneficiu al gamei, funcţionalitatea fiind la fel de importantă. Cu un design familiar şi o varietate de funcţii, Noua Unica îmbunătăţeşte stilul, confortul şi siguranţa locuinţelor si a spaţiilor de lucru.

Gama Noua Unica are un design universal atractiv, care completează perfect stilul oricărui decor interior si propune cinci profiluri diferite ale ramelor decorative: Studio, Studio Color, Studio Metal, Pure şi Pro. Realizate în fabrica Schneider Electric din Spania, un centru de excelenţă si expertiză pentru aparataj modular, produsele Noua Unica îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, oferind fiabilitate ridicată, durabilitate şi estetică.

Echipamentele sunt uşor de instalat şi de montat, economisind timp şi asigurând utilizatorilor multă flexibilitate. De la controlul iluminatului, până la amplificatoare Wi-Fi sau prize USB de încărcare rapidă, Noua Unica este gata să răspundă nevoilor actuale şi viitoare ale clienţilor.

Alături de gamele complementare Unica System+ şi OptiLine 45, Noua Unica oferă o soluţie completă pentru aplicaţii rezidenţiale şi comerciale, acoperind un spectru larg de nevoi ale clienţilor.

În plus, produsele Noua Unica sunt proiectate şi fabricate cu atenţie, definite prin calitate şi grijă faţă de mediul înconjurător, purtând eticheta Green Premium. Aproximativ 50% din materialele folosite pentru a crea echipamentele Noua Unica provin din surse reciclate, iar 100% din materiale sunt reutilizate intern pentru a genera zero deşeuri.

Cinci designuri distincte

Unica Studio reuneşte o gamă largă de rame decorative care se potrivesc cu uşurinţă diferitelor tipuri de interioare, de la cel minimalist la cel tradiţional. Fabricate din termoplastic de înaltă performanţă, echipamentele sunt robuste şi fiabile. Au design atemporal, colţuri rotunjite şi sunt disponibile în culorile alb, bej, antracit şi aluminiu. Cele de culoare albă şi bej au o suprafaţă lustruită, cu un finisaj lucios, fiind o soluţie potrivită pentru interioarele cu nuanţe deschise. Culoarea antracit oferă o percepţie delicată, în timp ce ramele de culoare aluminiu adaugă un strop de strălucire şi accente îndrăzneţe de culoare.

Cu nouă culori disponibile, în nuanţe pastelate, gama de rame decorative Unica Studio Color oferă opţiuni care să completeze orice decor sau stil. Acestea au particule metalice adăugate în cele două straturi de vopsea, pentru a da profunzime şi dinamism culorilor.

Gama Unica Studio Metal gândită pentru interioarele moderne, este disponibilă în cinci finisaje metalice care combină designul elegant cu robusteţea şi calitatea. Ramele sunt fabricate dintr-o foaie metalică, având finisaj anodizat, pentru a crea o suprafaţă netedă şi strălucitoare. Un tratament suplimentar de înaltă rezistenţă ajută la minimizarea impactului îmbătrânirii şi al condiţiilor de mediu.

Cu finisaje rafinate precum lemn, ardezie, sticlă, cauciuc şi metal, ramele Unica Pure completează interioarele extravagante. Designul elegant al ramei evidenţiază o placă frontală care se sprijină pe o margine sculptată, ca o piesă de artă. Marginea ornamentală a ramelor decorative Pure poate fi albă sau antracit, asortată cu tonul plăcii frontale. Modelele din ardezie sunt prelucrate manual, din piatră atent selectată.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional