Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Schneider Electric si-a majorat cota de piata in 2011

A.D. Companii /

Saulo Spaolanse, presedinte Schneider Electric Romania

Saulo Spaolanse, presedinte Schneider Electric Romania

Schneider Electric Romania a inregistrat in anul 2011 rezultate peste asteptari. "Rezultatele din Romania ale companiei au fost foarte bune în 2011. Am crescut cota de piata, in special prin noi lansari de produse", a declarat Saulo Spaolanse, presedinte Schneider Electric Romania.

Romania este o piata-tinta pentru companie deoarece prezinta un potential major in ceea ce priveste atat cresterea eficientei energetice, cat si conectarea la retea a productiei de energie "verde". In plus, piata din Romania este in crestere de la an la an, iar perspectiva macroeconomica este buna, a adaugat domnul Spaolanse.

Presedintele Schneider Electric Romania nu exclude posibilitatea preluarii altor jucatori din piata. La momentul de fata pentru activitatea companiei in Romania este insa prioritara dezvoltarea competentelor si serviciilor, Schneider neavand unitati de productie autohtone.

Compania opereaza in Romania si un centru de relatii cu clientii ce deserveste mai multe state europene.

La nivel international, Schneider a realizat in 2011 vanzari record, de 22,4 miliarde de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional