Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Selena isi extinde activitatile din Romania

I.D. Companii /

Selena isi extinde activitatile din Romania

Producatorul de produse chimice pentru sectorul constructiilor Selena Romania a intrat pe un nou segment pe piata prin lansarea unui nou tip de mortar.

Este vorba despre un mortar cu intarire rapida care poate fi deja achizitionat in magazinele din Romania. Potrivit declaratiilor administratorului companiei, Dorin Spataru, in primul an de prezenta pe piata sunt preconizate vanzari de circa 30.000 de unitati.

Selena Romania, parte a grupului cu capital polonez omonim, si-a extins activitatile din tara prin preluarea in acest an a firmei Euro MGA Product. Aceasta activeaza in domeniul productiei de plăci din polistiren, baghete din PVC si alte materiale pentru finisaje.

Grupul Selena cuprinde 18 companii si 15 fabrici de productie. Selena FM SA - compania care detine grupul este listata la Bursa de Valori din Varsovia.

Pe piata din Romania Grupul Selena a intrat in luna decembrie 2000, fiind prima reprezentanta din afara Poloniei. La inceput activitatea societatii consta in distribuirea de spume, etansanti si adezivi sub brandurile grupului, dar si de produse manufacturate in afara grupului in Romania si Republica Moldova.

Grupul Selena a inregistrat o crestere a vanzarilor de 10% in al doilea trimestru al acestui an fata de perioada corespunzatoare a anului precedent atingand valoarea de 60,28 milioane euro. Profitul net pentru lunile aprilie-iunie s-a ridicat la 1,46 milioane euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional