Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

SIF Banat-Crisana SA detine aproape 50% din actiunile Transilvania Constructii

I.D. Companii /

SIF Banat-Crisana SA detine de joia trecuta aproape 50% din actiunile companiei Transilvania Constructii din Cluj-Napoca.

In urma unei tranzactii de 13,87 milioane lei SIF Banat-Crisana SA a achizitionat 277.500 de actiuni, reprezentand 29,34% din actiunile Transilvania Constructii.

Cea mai mare parte a actiunilor achizitionate de SIF Banat-Crisana SA au fost vandute de catre Gabriela Timofte (276.436 de actiuni).

SIF Banat-Crisana SA a incheiat saptamana trecuta si alte tranzactii avand ca obiect cumpararea actiunilor companiei Transilvania Constructii insa mult mai mici ca valoare si numar de actiuni. In data de 27 august SIF Banat-Crisana SA a achizitionat 2.126 de actiuni la o valoare totala de 79.849,37 lei, iar in 28 august 2.898 anctiuni la o valoare totala de 116.185,75 lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional