Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

SISTEME DE COFRARE : GEOPANEL STAR

Advertorial Companii /

SISTEME DE COFRARE : GEOPANEL STAR

Toate componentele sistemului Geoplast, sunt realizate din material plastic ABS, de mare rezistenta, cu un grad ridicat de combinare intre acestea, pentru a se putea obtine un maxim de configuratie in santier. Sunt sisteme modulare, usoare, rezistente, practice, ce nu necesita intretinere speciala ( se spala cu apa la decofrare), se pot depozita oriunde (chiar si in spatii umede), iar suprafata obtinuta la decofrare este perfect neteda, eliminandu-se tencuirea acesteia. Usor de manipulat, nu necesita folosirea macaralei, cu o durata de viata mare, toate elementele modulare sunt compatibile unul cu altul, folosindu-se aceleasi componente de imbinare (manere, rozete, etc.) la toate tipurile de forme cofrate. Ca ultima noutate in materie, sunt cofrajele Geoplast reglabile pentru coloane de diverse marimi, avand laturi cuprinse intre 20-100 cm, iar intervalul dimensionat de 5 cm, permite o realizare de latime de 70 cm, iar de 10 cm se ajunge la latimi de 100 cm. Panourile modulare, cu H de 60 cm, permit realizarea de stilpi, coloane, rectangulare. Pentru situatii particulare, deosebite, Biroul Tehnic al producatorului, prin intermediul nostru, este disponibil a elabora solicitantului solutia de cofrare cea mai adoptata cazului.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de aceste produse si nu numai va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@sistemedecofrare.ro sau la numerele de telefon 0728165710/0728165709 sau pe site-ul nostru www.sistemedecofrare.ro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional