Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Skanska are o noua echipa de management in Romania

A.D. Companii /

Skanska, grupul suedez de constructii si dezvoltare imobiliara, si-a adus o echipa de manageri care sa coordoneze expansiunea pe piata din Romania. Astfel, activitatile de dezvoltare comerciale ale grupului pe piata autohtona vor fi conduse de Marcin Lapinski, in calitate de presedinte Skanska Property Romania.

In acelasi timp, Richard Burleigh, va gestiona operatiunile de constructii ale grupului, in calitate de presedinte Skanska Constructii Romania, a anuntat oficial compania.

Ambii manageri au ocupat anterior functii de conducere in cadrul operatiunilor Skanska din Polonia.

"Avem un numar important de manageri cu experienta si dorim sa impartaseasca aceasta experienta cu intregul grup Skanska. Marcin are in spate un palmares de succes, cunoscand foarte bine modelul de business al Skanska, in timp ce Richard detine o bogata experienta dobandita in diverse locuri de pe mapamond" a declarat Nicklas Lindberg, presedintele Skanska Commercial Development Europe.

Andreas Lindelöf, fostul presedinte Skanska Romania, a fost numit in functia de director de dezvoltare al operatiunilor Skanska din Marea Britanie.

In prezent, Skanska are in curs de dezvoltare in Romania ansamblul de birouri Green Court Bucharest in zona Barbu Vacarescu. Proiectul include trei cladiri de birouri certificate in sistem LEED, ce vor avea o suprafata inchiriabila totala de 52.000 mp. Investitia in prima faza este de aproximativ 46 milioane de euro. Prima cladire urmeaza sa die livrata in ultimul trimestru din 2014.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional