Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Skanska si-a majorat cifra de afaceri

A.D. Companii /

Skanska, constructorul si dezvoltatorul suedez, a obtinut in 2012 o cifra de afaceri de aproximativ 14,5 miliarde de euro, in crestere cu 8% fata de anul precedent. In acelasi interval, grupul a inregistrat un profit de aproximativ 330 milioane de euro, se arata intr-un raport al Grupului.

89% din cifra de afaceri a Grupului a fost generata de segmentul de constructii, in timp ce dezvoltarea de proiecte rezidentiale a contribuit cu 6%, iar dezvoltarea de proiecte comerciale cu 5%.

La sfaristul anului 2012 Grupul avea comenzi in asteptare totalizand aproape 14 miliarde de euro. In acelasi timp, portofoliul de proiecte in curs de dezvoltare cuprindea 34 de proiecte imobiliare comerciale si aproape 4.900 de locuinte, cu o valoare insumata de aproape 2,8 miliarde de euro.

Pentru 2013 Skanska se asteapta ca piata constructiilor sa fie in ansamblu stabila. Proiectele publice de infrastructura vor ramane cel mai probabil la un nivel redus in Europa. In SUA, spre diferenta de Europa, vor lua avant proiectele in parteneriat public-privat.

Skanska opereaza in 11 state din Europa Centrala si de Nord, SUA si America Latina.

In Romania Grupul a intrat relativ recent pe piata si urmeaza sa demareze un proiect imobiliar de birouri - Green Court - in zona Barbu Vacarescu din Bucuresti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional