Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Socar investeste 50 mil. euro in benzinarii

I.D. Companii /

Socar Romania, reprezentanta companiei petroliere si de gaze naturale detinute de statul Azerbaijan, The State Oil Company of Azerbaijan Republic, a planificat pentru acest an investitii in valoare de 50 de milioane de euro pentru deschiderea de noi benzinarii.

Hamza Karimov, CEO Socar Romania, a declarat:

"Investitiile Socar Romania in reteaua de retail, la nivel national sunt in crestere. Suntem in punctul in care am achizitionat terenuri pentru benzinarii in toata tara: in curand o sa vedeti statii sub brandul Socar, in toate zonele Romaniei."

Cea mai recent inaugurata benzinarie a fost deschisa ieri la Piatra Neamt in urma unei investitii de 1 milion de euro. Statia de alimentare este amplasata in zona Gara Veche si are o suprafata de 3.900 de mp. Prin aceasta noua deschidere, compania detine in prezent, in zona de nord-est a tarii, o retea de 15 statii de alimentare. Investitiile Socar realizate pana la acest moment in reteaua de retail din nord-estul tarii se ridica la suma de peste 22 de miloane de euro.

"Planul de investitii, numarul benzinariilor si ritmul dezvoltarii nationale in 2013 depind de dinamica pietei carburantilor din Romania dar si de intregul proces birocratic de autorizare.", a precizat Hamza Karimov.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional