Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Societatea Cocor risca executarea silita

I.D. Companii /

BCR ar putea cere executarea silita a societatii SC Cocor SA, ce detine centrul comercial cu acelasi numedin Bucuresti, pentru restante la plata ratelor catre banca.

Potrivit SC Cocor SA, desi banca si debitorul convenisera un program de repozitionare a centrului comercial care urma sa fie aprobat de BCR, banca a considerat sumele ca scadente si a emis notificari ce expirau la cel mult o zi lucratoare.

In urma discutiilor cu reprezentantii BCR a rezultat faptul ca, daca nu se va ajunge la o solutie amiabila este posibila executarea silita a societatii SC Cocor SA, arata un comunicat transmis catre Bursa de Valori Bucuresti.

SC Cocor SA a incheiat primul trimestru al anului 2012 cu o cifra neta a afacerilor de 2,85 milioane lei cu aproape 30% mai mica fata de cat era prevazut.

Veniturile tolale ale societatii s-au ridicat in primul trimestru la 4,19 milioane lei, mai mici cu 15% fata de asteptari. In schimb cheltuielile au insumat 6,98 milioane lei, cu peste 20% mai mult fata de cat era preconizat.

Datoriile companiei cu scadenta de peste un an erau la 31 martie 2012 de 80,02 milioane lei, iar profitul pentru primele trei luni ale anului se ridica la 2,79 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional