Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Software ERP pentru constructori - Solutie pentru management eficient

Articol Advertorial Companii /

berg COMPUTERS a dezvoltat o solutie personalizata a pachetului ERP bcManager Professional destinata activitatilor specifice companiilor de constructii. Aceste companii prezinta necesitati specifice de raportare pentru fiecare santier in parte, necesitati la care aplicatia bcManager Professional raspunde prin utilizarea unei structuri complexe de centre de cost.

Aplicatiile software de tip ERP au devenit un instrument deosebit de util in planificarea si gestionarea resurselor, fie ca vorbim de materiale, echipamente si utilaje sau de resurse umane si financiare. Constructorii se evidentiaza in randul companiilor care utilizeaza instrumente software de planificare a resurselor printr-o activitate complexa, segmentata atat geografic, prin lucrul simultan pe mai multe santiere, cat si managerial, prin organizarea mai multor centre de profit.

Pachetul ERP bcManager Professional se adreseaza constructorilor oferind functionalitati esentiale in managementul eficient al lucrarilor de constructii.

Gestionarea parcului de masini si utilaje

Aplicatia este utila in calcularea costurilor si a veniturilor aferente fiecarei masini/utilaj precum si pentru urmarirea documentelor asociate acestora. Baza de date stocheaza informatii referitoare la asigurari, vigneta, licenta de transport, ITP, etc si notifica utilizatorul in momentul in care aceste documente se apropie de data expirarii.

Urmarirea costurilor pe lucrari

Pentru a avea o imagine clara asupra costurilor cu materialele utilizate in cadrul unei lucrari, aplicatia ERP bcManager Professional a fost integrata cu principalele aplicatii de devize de pe piata pentru generarea antecalculatiei. Ulterior, aplicatia evidentiaza costurile efective prin generarea postcalculatiei si verificarea rentabilitatii lucrarii prin compararea celor doi indicatori.

Aprovizionare

Pentru reducerea timpului de operare, solutia software genereaza automat comenzile catre furnizor in baza necesarului de aprovizionare calculat pentru lucrarile in curs. Totodata, se emit atentionari la expirarea contractelor cu furnizorii, nefiind posibila generarea comenzilor catre partenerii cu contracte expirate.

Solutia ERP bcManager Professional, configurata special pentru a sustine activitatea companiilor de constructii, este un produs al berg COMPUTERS. berg COMPUTERS este o companie din Timisoara activa pe piata serviciilor IT din 1991. Portofoliul de produse al berg COMPUTERS contine aplicatii software de tip ERP, dar si numeroase proiecte de implementare a aplicatiilor software dedicate.

http://www.bcManager.ro

www.berg-computers.com

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional