Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Sonae Sierra a deschis doua noi centre comerciale de la inceputul anului

I.D. Companii /

Dezvoltatorul international de centre comerciale Sonae Sierra a raportat un rezultat net de 13 miloane euro pentru primul trimestru al anului 2012, in crestere cu 25% fata de aceeasi perioada a anului precedent, scrie PropertyEU.info.

In ceea ce priveste profitul direct reprezentantii Sonae Sierra au declarat ca acesta a crescut pana la valoarea de 17,8 milioane euro in trimestrul 1 2012 de la 14,4 miliarde realizate anul trecut. Cresterea s-a bazat pe marirea eficientei operationale si pe imbunatirea rezultatelor financiare. Cu toate acestea profitul indirect a scazut cu 20% ca rezultat al devalorizarii proprietatilor Sonae Sierra.

In primul trimestru al anului compania a deschis un al cincilea centru comercial in Italia, Le Terrazze, si un al 11-lea in Brazilia, Uberlândia Shopping. Cele doua proiecte au presupus costuri totale de 229 milioane euro. Investitiile au marit suprata inchiriabila administrata de Sonae Sierra cu 84.000 mp.

Dezvoltatorul administreaza mai bine de 70 de centre comerciale cu o suprafata totala de 2,2 mp si in jur de 8.500 chiriasi. Valoarea proprietatilor companiei se ridica la suma de 2,6 miliarde euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional