Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Sonae Sierra a semnat trei contracte pentru administrarea de centre comerciale

I.D. Companii /

Sonae Sierra a semnat noi acorduri de management si de inchiriere pentru trei centre comerciale, unul in Algeria si doua in Portugalia. Aceste contracte reflecta angajamentul companiei de a intari prezenta pe piete emergente cheie, ca Algeria, precum si in tarile in care are o prezenta puternica, cum ar fi in Portugalia.

Fernando Oliveira, CEO Sonae Sierra, a declarat:

"Portofoliul nostru de furnizare de servicii a crescut in mod sustinut in ultimii doi ani, atat in Europa, cat si pe pietele emergente. Aceste trei noi acorduri demonstreaza increderea altor companii in experienta si cunostintele pe care Sonae Sierra le aduce pentru dezvoltarea proiectelor lor."

Contractul semnat cu grupul algerian Prombati numeste Sierra Cevital, subsidiara a Sonea Sierra, ca responsabil pentru administrarea si inchirierea noul proiect Park Mall, in Setif. Programat pentru deschidere in luna iunie 2014, centrul va avea o suprafata totala inchiriabila de 30.000 mp si 100 magazine.

In prezent, Sonae Sierra administreaza si inchiriaza in Algeria, pe langa proiectul anuntat acum, trei centre comerciale: Uno Shopping Center - Mostaganem, Uno Shopping Center - Ain Defla si Uno Shopping Center - Bouira.

Pe de alta Parte, The Edge Group si Sonae Sierra au incheiat un acord pentru administrarea si inchirierea Forte Center din Lisabona (14.000 mp) si Setubal Center din Satubal (20.600 mp), amandoua situate in Portugalia. Constructia ambelor proiecte va incepe in 2014, printr-o investitie de 100 de milioane de euro a The Edge Group. Sonae Sierra va fi responsabila pentru managementul si inchirierea acestor doua centre comerciale, iar activitatea de marketing pentru etapa de pre-lansare va incepe din aceasta luna.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional