Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

"Sonae Sierra" îşi extinde activitatea în lume

A.D. Companii /

"Sonae Sierra", dezvoltatorul portughez de centre comerciale, a înregistrat un profit net de 27,3 milioane euro în primele nouă luni ale anului 2011, comparativ cu 14,9 milioane euro înregistrat în aceeaşi perioadă a anului 2010, au anunţat reprezentanţii companiei.

Valoarea activelor nete a fost la sfârşitul lunii septembrie 2011 de 1,19 miliarde euro, în scădere cu 5,1% faţă de începutul anului.

Pe parcursul celui de-al treilea trimestru, evenimentul principal a fost reprezentat de începerea lucrărilor de construcţie pentru "Passeio das Águas Shopping", cel de-al 13-lea proiect al companiei în Brazilia. Programat pentru inaugurare în anul 2013 în oraşul Goiânia, acest nou centru comercial reprezintă o investiţie de aproximativ 167 milioane de euro. Tot în Brazilia, "Sonae Sierra" a inaugurat în acest trimestru extinderea "Shopping Campo Limpo".

În cursul acestei veri în Germania au început lucrările de construcţie pentru "Solingen Shopping", care va avea o suprafaţă totală închiriabilă de 28.000 mp şi este programat pentru inaugurare la sfârşitul anului 2013 sau începutul anului 2014.

În Italia, se află în construcţie "Le Terrazze", un centru comercial cu o suprafaţă totală închiriabilă de 38.500 mp, reprezentând o investiţie totală de peste 125 milioane euro, fiind programat pentru inaugurare în primul trimestru al anului 2012.

În Brazilia, "Uberlândia Shopping", programat pentru inaugurare în primul trimestru al anului 2012, va avea o suprafaţă totală închiriabilă de 43.600 mp şi reprezintă o investiţie de 62 milioane euro. Tot în Brazilia, "Boulevard Londrina" va avea o suprafaţă totală închiriabilă de 47.800 mp, în urma unei investiţii de 88 milioane euro, fiind programat pentru inaugurare în 2012. De asemenea, extinderea "Shopping Metropole" este în curs de desfăşurare, potrivit aceloraşi surse.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional