Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Star Transmission va avea infrastructura asigurata pentru fabrica de la Sebes

I.D. Companii /

fabrica Star Transmission de la Cugir

fabrica Star Transmission de la Cugir

Autoritatile locale vor asigura infrastructura necesara pentru deschiderea la Sebes a unei noi fabrici Star Transmission, producator de roti dintante pentru Mercedes.

Reprezentantii investitorului au avut o intalnire joi, 4 septembrie, cu Ion Dumitrel, presedintele Consiliului Judetean Alba.

Conducerea CJ Alba i-a asigurat pe reprezentantii Star Transmission de intreg sprijinul necesar pentru realizarea la termenul propus a acestei investiti. Ion Dumitrel a precizat:

"Ieri, alaturi de colegii mei, am discutat cu reprezentantii Star Transmission si am stabilit care sunt pasii de urmat, hotarand responsabilitati si termene clare pentru fiecare dintre noi.

Asa cum ne-am implicat la Blaj in dezvoltarea platformei industriale si in crearea de locuri de munca, o facem acum si la Sebes. Investitorul are nevoie de un anumit tip de infrastructura, iar noi ne vom implica pentru dezvoltarea sa in conformitate cu aceste necesitati. Este un parteneriat care a functionat cu succes la Blaj, pe care acum il aplicam la Sebes si pe care il vom aplica in curand si in alte localitati din judet care au probleme acum din cauza lipsei locurilor de munca.

Sunt sigur ca investitia va fi realizata in orizontul de timp prognozat si locuitorii judetului Alba se vor putea bucura de noile locuri de munca."

Star Transmission reprezinta un joint-venture creat in 2001 intre compania Daimler AG si Compania Nationala Romarm S.A.

Compania are deja o unitate de productie la Cugir, fiind furnizor international de componente pentru industria de automobile. Star Transmission Cugir produce roti dintate, arbori, alte componente pentru motoare, cutii de viteza si casete de directie. De asemenea executa componente pentru dispozitive si ofera servicii de inginerie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional