Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Strabag, rezultate sub asteptari

I.D. Companii /

Volumul productiei Grupului Strabag a scazut cu 2% in primul semestru al anului 2012 fata de aceeasi perioada a anului trecut. Valoarea productiei pe semestrul 1 s-a ridicat la 6,03 miliarde euro, potrivit raportului publicat de companie.

Cele mai slabe rezultate au fost inregistrate in Polonia datorita incheierii perioadei de boom in sectorul constructiilor din aceasta tara.

Segmente de activitate s-a putut observa un trend de scadere pe segmentul infrastructurii de transport, in acelasi timp stabilindu-se tendinte de crestere pe celelalte segmente.

Venituri in scadere

Venitul consolidat la nivel de grup s-a ridicat la suma de 5,7 milioane euro, in scadere cu 4% fata de anul precedent. In al doilea trimestru s-a inregistrat o scadere a veniturilor de 5% pana la 3,5 miliarde euro.

Castigurile inainte de EBITDA au scazut semnificativ de la 197,18 milioane euro la 16,14 milioane euro in primele sase luni ale anului 2012.

Cu toate ca reprezentantii companiei anuntasera la finele lui iulie castiguri de 300 milioane euro pentru anul 2012 la momentul de fata prognoza s-a inrautatit, managementul Strabag sperand sa obtina in cel mai bun caz doua treimi din aceasta suma.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional