Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Strabag se asteapta la un an de stagnare

A.D. Companii /

Strabag se asteapta la un an de stagnare

Compania de constructii Strabag SE estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri similara celei inregistrate in 2012, respectiv in jur de 14 miliarde de euro si castiguri inainte de dobanzi si taxe de cel putin 260 milioane de euro, a afirmat Hans Peter Haselsteiner, CEO Strabag SE.

La sfarsitul lunii martie compania avea comenzi in valoare de 13,8 miliarde de euro,

Pe fondul conditiilor climatice nefavorabile de la inceput de an, care au intarziat reluarea constructiilor, cifra de afaceri a companiei in primul trimestru din 2013 a fost de 2,13 miliarde de euro, in scadere cu 6% fata de aceeasi perioada a anului precedent (2,26 miliarde euro). Rezultatul financiar in intervalul amintit a fost negativ, respectiv -172,3 milioane euro EBIT (n.r. profitul inainte de dobanzi si impozit), fata de -164,6 milioane euro in primul trimestru din 2012.

Strabag activeaza pe piata romaneasca din 1991, indeosebi in constructiile de drumuri si in constructiile civile, dar si in segmentul constructiilor speciale si in cel al tehnologiei mediului inconjurator.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional