Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Strabag, succes pe plan international

I.D. Companii /

Constructorul Strabag a incheiat in ultimele luni la nivel international patru contracte in valoare totala de peste 230 milioane euro.

Compania va executa un baraj de protectie impotriva inundatiilor in Oman in apropierea orasului Sur contra sumei de 92 milioane euro. Pe langa realizarea barajului de pamant in lungime de 1,2 km proiectul cuprinde lucrari de terasamente, lucrari de protectie impotriva eroziunii si redirectionarea unui drum de 5 km.

Tot in Oman Strabag a castigat doua proiecte de drumuri cu valoare contractuala de 28 milioane euro. Compania va extinde si va moderniza drumul dintre Wadi Minqal si Wadi Bani Jaber. Drumul de asfalt va avea 19 km si va fi realizat in 24 de luni.

In Thailanda compania a incheiat un contract de 88 milioane euro pentru productia intr-o perioada de cinci ani a 1,73 milioane de tranverse de beton pentru calea ferata. O fabrica va fi construita anul viitor pentru productia de traverse la nord de Bangkok special pentru acest proiect.

De asemenea Strabag va proiecte si construi un rezervor de gaz lichefiat in Brunei, valoarea contractului fiind de 23 milioane euro. Rezervorul va masura 76 de m in diametru si 46 m in inaltime si va avea capacitatea de 120.000 mc.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional