Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Strategia Prologis in primele trei luni din 2012 s-a bazat pe vanzari

I.D. Companii /

ProLogis Park Bucuresti A1

ProLogis Park Bucuresti A1

Prologis a finalizat vanzarea a 704.000 metri patrati de cladiri si 271.000 metri patrati de terenuri in primele trei luni ale anului. Aceste tranzactii au inclus: vanzarea in Marea Britanie a unui portofoliu de 323.000 metri patrati; vanzarea in Germania a unui portofoliu de aproximativ 211.800 metri patrati care cuprinde 12 spatii de distributie si trei terenuri; si vanzarea anterior anuntata in Polonia a unui portofoliu de 164.000 metri patrati de proprietati industriale.

De asemenea, compania Prologis a achizitionat doua noi spatii de distributie in Paris si Lyon de la Constructa Asset Management in numele CarVal Investors, totalizand 32.000 metri patrati. Ambele spatii sunt inchiriate in totalitate.

In ceea ce priveste demararea de noi investitii compania a inceput dezvoltarea in Slovacia a unui spatiu de 24.500 metri patrati.

Activitatea de inchirieri in primul trimestru a inregistrat ocuparea a 991.000 metri patrati. Geodis, o firma europeana de top din domeniul logisticii, a inchiriat in Evry, Franta, 94.000 metri patrati inclusiv o extindere de 24.710 metri patrati, in timp ce DHL Exel Supply Chain, parte a celui mai important grup de corespondenta si logistica, Deutsche Post DHL, a inchiriat 33.800 metri patrati in D±browa Górnicza, Polonia.

"Am continuat progresele inregistrate in ultimul trimestru si ne-am crescut gradul de ocupare la inceputul anului 2012, in pofida unui mediu economic nesigur," a declarat Philip Dunne, Presedinte, Prologis Europa. "Ne valorificam in continuare relatiile puternice cu clientii si portofoliul localizat strategic in principalele centre logistice si coridoare din pietele europene. Prin operatiuni solide si investitii de capital punctuale vom asigura in continuare cresterea veniturilor totale, satisfacand in acelasi timp nevoile in schimbare ale clientilor nostri."

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional