Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Sustenabilitatea devine norma pentru producatorii de materiale

Ana Marina Companii /

Standul EGGER "Casa Inspiratiei"

Standul EGGER "Casa Inspiratiei"

Sustenabilitatea reprezinta una dintre principalele teme pentru sectorul de constructii si amenajari interioare la nivel mondial. Acest aspect a fost reflectat in cadrul targului internationa de arhitectura, materiale si sisteme pentru constructii BAU 2013, derulat in intervalul 14 - 19 ianuarie la Munchen.

Sustenabilitatea a reprezentat si principala tema in organziarea standului grupului EGGER, furnizorul de solutii din lemn. Standul, denumit "Casa Inspiratiei", a reunit pe o suprafata de 400 mp intreaga gama de produse din lemn ale companiei pentru sectorul de constructii.

"Suntem foarte satisfacuti de prezenta noastra la targul Bau 2013. Standul nostru a inregistrat un mare numar de vizitatori si am avut multe discutii tehnice interesante", a declarat Hubert Höglauer, directorul de marketing al Grupului EGGER.

In cadrul targului, compania si-a prezentat brosura care prezinta angajamentele asumate de EGGER pentru protectia mediului.

In concordanta cu conceptul de sustenabilitate, grupul EGGER utilizeaza in fabricile sale exclusiv material obtinut din paduri exploatate sustenabil. De asemenea, isi organzieaza toate procesele de productie astfel incat sa fie economisita materia prima, inclusiv prin utilizarea resturilor de masa lemnoasa.

Peste 235.000 de specialisti din toata lumea au trecut pragul targului BAU 2013.

EGGER detine 17 fabrici in Austria, Germania, Marea Britanie, Franta, Rusia, Turcia si Romania (o unitate de productie la Radauti).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional