Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Symmetrica aproape si-a dublat cifra de afaceri in 2011

I.D. Companii /

Symmetrica aproape si-a dublat cifra de afaceri in 2011

Compania locala Symmetrica, producator de pavele si borduri, a raportat in 2011 o crestere cu 93% a cifrei de afaceri, comparativ cu anul precedent cand business-ul a ajuns la aproximativ 7 milioane de euro. Acest avans a fost sustinut de intensificarea prezentei Symmetrica in zona de sud a tarii, fapt ce a atras o mai mare flexibilitate a distributiei si o crestere a numarului de clienti.

"In 2011 am ridicat capacitatea de productie cu 60%, de la 5.000 mp, in 2010, la 8.000 mp datorita deschiderii unei noi unitati de productie la Bolintin Vale, in apropiere de Bucuresti. Aceasta este cea de-a treia fabrica a Symmetrica, alaturi de facilitatile de la Veresti (Suceava) si Podul Iloaiei (Iasi)", a mai adaugat Sebastian Bobu.

In 2012, compania mizeaza pe o crestere cu 15% a volumului de pavele si borduri produse datorita investitiilor in noi fabrici.

"Pentru 2012 estimam o majorare cu 20 de procente a business-ului, pana la 16,2 milioane de euro, de la 13,5 milioane de euro in 2011, in conditiile in care situatia economica actuala va ramane cel putin stabila sau va avea o usoara imbunatatire. Evolutia pozitiva a business-ului va fi influentata de continuarea investitiilor publice in infrastructura si urbanism", a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv Symmetrica.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional