Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Symmetrica estimeaza cresterea livrarilor

I.D. Companii /

Symmetrica estimeaza cresterea livrarilor

Symmetrica, producator de pavele si borduri vibropresate, mizeaza in acest an pe o crestere a volumului de produse livrate atat catre proiecte publice, cat si comerciale sau rezidentiale.

Sebastian Bobu, Directorul Executiv al Symmetrica, a declarat:

"In acest moment, exista semnale optimiste privind volumul de lucrari si cantitatile de produse ce urmeaza a fi contractate pentru proiecte publice cu finantare europeana. De asemenea, si pe segmentul lucrarilor private - de tip rezidential si comercial - vom asista la o crestere a cererii, dar nu la fel de mare precum in cazul proiectelor publice."

Acesta a subliniat ca, totusi, piata locala de profil se va mentine in acest an la nivelul lui 2012, atat in ceea ce priveste valoarea cat si volumul. Symmetrica insa va raporta o usoara crestere a cotei de piata prin participarea la tot mai multe proiecte.

Symmetrica, implicare in 60 de proiecte mari in 2012

In ceea ce priveste proiectele mari catre care Symmetrica a livrat produse in 2012, reprezentantul companiei sustine ca numarul acestora a ajuns la peste 60, din care 45 de proiecte publice, restul fiind proiecte private.

"In proiectele publice am livrat aproximativ 2 milioane de metri de pavele si borduri, si am colaborat fie cu mari companii de constructii, fie direct cu atoritatile locale. Astfel, am reabilitat strazi si trotuare in Suceava, Bacau, Iasi, Botosani, Cluj, Sibiu sau Galati", a subliniat Sebastian Bobu.

Cand vine vorba de principalele proiecte private catre care Symmetrica a livrate produse anul trecut, lista cuprinde magazine Penny Market sau Kaufland, dar si proiectul EuroMarket Iasi.

Symmetrica este o companie 100% romaneasca, producatoare de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile.

Prima fabrica Symmetrica a fost inaugurata in 1999 la Veresti, judetul Suceava, urmata apoi de unitatile de productie de la Podu Iloaiei, judetul Iasi (2010), si Bolintin Vale, in apropiere de Bucuresti (2011). In 2012, compania a deschis doua noi unitati de productie, la Prejmer, judetul Brasov si la sintereag, judetul Bistrita.

Symmetrica produce zilnic un volum total de 11.500 m de pavele si borduri, putand livra la preturi competitive in Moldova, Muntenia, Dobrogea si Transilvania.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional