Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Tebodin de muta in Swan Office

I.D. Companii /

Compania de proiectare si consultanta in constructii Tebodin isi muta operatiunile locale in Swan Office & Technology Park din Bucuresti. Compania va ocupa o suprafata de 350 mp la etajul 3 al cladirii de birouri.

Potrivit Oanei Sirbu, associate in cadrul departamentului de birouri al Colliers International, agentul co-exclusiv al cladirii, mutarea Tebodin in Swan are impact pozitiv asupra intregii zone Pipera. "Atributele "verzi" ale cladirii, precum si calitatea si eficienta spatiului au reprezentat argumente indisputabile in favoarea Swan. ", a precizat consultantul imobiliar.

Swan Office & Technology Park este o investitie de peste 50 milioane de euro a companiei londoneze Chayton Capital LLP. Constructia a fost inaugurata in cel de-al doilea trimestru al anului trecut avand o suprafata totala de 29.124 mp.

Swan este primul proiect de birouri din Romania care a obtinut certificarea verde Post-Constructie, in conformitate cu reglementarile BREEAM Europe 2009.

Tebodin Romania Consultants & Engineers face parte din compania internatinala de consultanta in domeniul ingineriei Tebodin B.V. Tebodin activeaza in peste 50 de birouri din 23 tari. In Romania compania este prezenta din 1998. Cifra de afaceri inregistrata de grupul international la finele anului 2011 este de circa 223 milioane euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional